Een salon voor al je beauty behandelingen

Beauty salon for a lady and a gentleman

About Us

Bij Revolution Laser Clinic bieden wij jou één locatie waar jij te terecht kunt om zowel pijnloos te ontharen als een perfecte witte smile met tandenbleken. Daarnaast bieden wij ook DermaPen behandelingen aan voor een mooiere huid. Wil je toch liever even liggen en relaxen? Dat is ook mogelijk. Met een gezichtsmassage onder het genot van sauna/spa muziek (of muziek naar eigen keuze), sluit jij heerlijk je week af. 

Diana

Als eigenaresse is Diana de specialist in laseren. Door de jaren heeft heeft Diana zich ontwikkeld in alle huidtypes en de benodigde diploma’s gehaald. Als een echte ervaren laser specialist weet zij altijd raad met overtollig haar. 

Araik

Als mede eigenaar zorgt Araik voor mannen die graag hun benen, armen of torso willen laseren. Naast laseren is het voor mannen ook mogelijk om tanden te bleken bij Revolution Laser Clinic. 

Lilia

In ons team staat Lilia bekend als ‘specialist’, Lilia verzorgt alle behandelingen. Zowel mannen als vrouwen kunnen terecht bij Lilia voor een laser behandeling, tanden bleken, DermaPen en gezichtsmassage.