Laser Behandeling

100% pijnloos en effectief ontharen

Revolution Laser Clinic is al jaren gespecialiseerd en een gecertifieerde laser clinic. Doormiddel van onze Diode Ice laser apparaat laseren wij je haren 100% pijnloos weg. De effectiviteit is gegarandeerd. In onze reacties lees je wat klanten over ons zeggen. Elke huidtype is bij ons welcome. Van lichte huid tot donkere huid. Heb je blonde haren? Dons haren of donkere haren? Geen probleem! Wij laseren je haren pijnloos weg.

Hoe gaat laseren in zijn werking?
Met onze laser techniek kunnen wij precies de haren verwijderen die ongewenst zijn. Hiervoor is het wel nodig om het te laseren gedeelte glad te scheren. Na dat onze huidspecialist de je huid heeft gecontroleerd brengt de specialist een koelende gel aan op de huid. Nu kunnen we echt beginnen met ontharen.

DAMES

                                                                                                                      

Voor jullie bieden wij bij Revolution Laser Clinic een uitgebreide behandeling aan. Je kunt zelf je pakket samen stellen of kiezen tussen een van onze pakketen. Voor degene onder ons die een schattige baby in de buik hebben of net zijn bevallen, tijdens zwagerschap mag je absoluut niet laseren. Ook mag je niet laseren wanneer je borstvoeding geeft. Als je stopt met borstvoeding geven, dan ben je van harte welcome. 

Heren


Voor de heren bieden wij een volledige behandeling aan. Alle delen van de torso zijn zowel apart als geheel te behandelen. Onder de torso behandelen wij de benen. Hierin kun je zelf kiezen of je de gehele benen wilt laseren of alleen boven of beneden. Ben jij het zat je baardlijn in je nek en hals te scheren? Laser het voor altijd weg.