Derma Pen

Microneelding therapie voor een strakke en gladde huid

Wat is DermaPen? 

DermaPen is de nieuwste techniek van microneelding. Onze dermate behandeling is geschikt voor mensen die verbetering willen aanbrengen op de huid of de huid willen verstrakken. De huidverbetering gaat niet ten kosten van de bovenste huid, deze wordt namelijk niet beschadigd. Rimpels en littekens zullen na de behandeling geleidelijk minder worden. De kapotte cellen die de huid rimpels geven worden verwijderd waardoor je huid strakker en gladder wordt. 

Wat doet de DermaPen?

De naadjes in de pen openen kanaaltjes in de huid, hierdoor kan de huid tot wel 80% meer werkstoffen in de huid opnemen. Doordat er meer werkstoffen door de kanaaltjes kunnen gaan, wordt het genezingsproces van de huid versneld. De naaldjes gaan met een hoge snelheid in en uit, hierdoor beschadig de huid niet maar wordt juist geactiveerd om het genezingsproces te versnellen. 

Door overvloed aan zonlicht of verouderingsproces, neemt de aanpak van vezels af. Onze DermaPen behandeling zorgt ervoor dat de collageen en elastine geactiveerd wordt waardoor de huid sneller geneest. 

Prijs: €45 per behandeling